100506

hej!
Nu ligger jag i sängen brevid mikaela med varsin dator framför oss.
kom nyss in från kylan, var lite med ishan och tog en promenad. gotti
igår fyllde jag år, jag och mikaela var på soho, hur kul som helst! go krogen brud är hon.
just nu väntar vi på att hennes mamma ska åka iväg så vi kan duscha utan att väcka henne.
imorgon är det skola, sen åka till torp, senare på kvällen får vi se vad om händer :)
och vet ni vad? Jag har fått sommarjobb!! heelt underbart, så glad
menmen, läste min kommentar jag fått av Elena

Postat av: Äldsta syrran

"För ganska exakt 18 år sedan kom jag hem från skolan och blev lite förvånad över att ingen var hemma. Efter ett par timmar kom Pappa hem, utan Elin och Elias. Vi var förvirrade ett tag och undrade vart Mamma tagit vägen? Vi ringde dagmamman Marita och jodå, Elias och Elin var kvar där, Mamma hade inte hämtat dom. - Hon är väl på BB svarade Marita obeskymrat när jag var förvånad över att hon inte hämtat barnen än. Pappa satte sig i bilen och åkte de få milen för att hämta de blivande storasyskonen. Strax efter att hela ligan kommit hem igen pratar pappa i telefon och han räcker mig luren efter en stund. Hej, sa Mamma. Vart är du?! Frågade jag lite oroligt Du har blivit storasyster igen svarade Mamma då, en liten tjej blev det!
Efter lyckotårar och allmän förvirring en stund lovade mamma att komma hem senare på kvällen. Pappa åkte in till Uddevalla för att hämta Mamma och den lilla bebisen och jag och Erika ordnade mat till Elias och Elin och stoppade dom i säng. Efter vad som kändes som en evighet kom dom hem, Pappa och Mamma (med Pizza i högsta hugg) och med sig hade dom dig! En sådan liten underbar färsk bebis! Jag hade aldrig sett en så liten nyfödd förut. Jag sträckte ut armarna för att ta dig och Mamma sa: Här har du din lillasyster.
Jag satte mig med dig i en fåtölj. Det fanns ett kort på det här ögonblicket men jag tror tyvärr det är borta nu, jag hade på mig (mammas) en stor stickad mörkblåtröja med vita ränder, hade hår till axlarna. Du var insvept i en gul vilt och hade på dig kläder i vitt och mintgrönt tror jag det var.
Du var vaken och pigg och plirade med ögonen så där som små nyfödningar gör. Vi tittade varandra i ögonen och jag sa - Det är jag som är din storasyster. Jag ska ta hand om dig!

Och det är så det har varit älskade lillasyster, och så det kommer att fortsätta vara även nu när du är myndig och nästan vuxen! Jag kommer ALLTID att finnas här för dig och ta hand om dig när det behövs.
Många många grattis kramar och pussar på din stora dag!!
Från din äldsta storasyster Elena"- oj, att du minns!
jag har alltid sett dig som min största förebild, det vet du.
minns när jag var liten (vilket jag inte är nu, hehe) att jag alltid ville göra allt du gjorde, börja lyssna på samma musik, flytta till samma ställe, bära likadana kläder som dig, sminka mig likadant som dig, noppra mina ögonbryn som dig, osv. jag tyckte du var vackrast på jorden. När du kom till bokenäs skola, ville visa upp dig för alla..
kommer ihåg när jag satte mig på skolbussen på väg hem, strax innan den åkte såg jag dig gå utanför, sa till alla mina vänner"där är min syster" då dem sa"vad fin hon är" -" jag vet"
du kom på bussen , gick fram till mig, och jag kände mig så stolt..
tro mig, jag minns det som igår.
har alltid kännt att du varit som min andra mamma. och kommer alltid att känna det, du är äldst av syskonen, och det märks, du finns där för oss alla, som vi finns för dig med.
Jag älskar dig, bästa äldsta stora syster!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0